• hakan@hakanlindgren.com

Beställ ditt ex av “Över en vinterfika” nu!

Beställ ditt ex av “Över en vinterfika” nu!

Novellantologin Över en vinterfika kommer ut i början av december, lagom till jul och är en perfekt julklapp till läsglada vänner och familjemedlemmar. 33 författare (Läs mer om oss alla i albumet på Aritons Facebook-sida) har skrivit varsin berättelse om livsförändring och jag tror att jag vågar utlova en härlig samling historier som trots ett gemensamt ämne bjuder på massor av olika perspektiv. Spännande!

Min novell heter Ryska dockor. Min tolkning av livsförändring kan du alltså läsa i den här antologin 😉 Jag signerar gärna boken och skickar den till dig. Boken är inbunden och jag skickar den till dig signerad för 200 kronor, inklusive frakt.

forfattarsammanstallning-vinterfika-2016

hakanlindgren.com

Håkan Lindgren flyttade till Paris för snart tjugo år sedan. Från storstaden flyttade han till en liten by i nordöstra Frankrike, men kan inte hålla sig ifrån pulsen i huvudstaden emellanåt. Båda miljöer liksom den svenska hemstaden Göteborg inspirerar ständigt till nya skriverier. Håkan har skrivit låttexter, noveller och romaner. För många år sedan fanns också tid att teckna och att fotografera. Med ett litet barn hemma verkar dock tiden inte räcka till ...

2 comments so far

Richard AhlsrödPosted on6:14 f m - sep 27, 2016

Hej Håkan!
Hoppas allt är bra med dig. Jag köper gärna boken för 200kr.

Kram
Richard

  hakanlindgren.comPosted on6:25 f m - sep 27, 2016

  Hej Richard!
  Tack, allt är bara bra här 🙂 Med dig också?
  Vad kul att du vill köpa boken! Du kan väl mejla (hakan@hakanlindgren.com) vad du vill att jag skall skriva i den, och din address?
  Dedt går bra att betala på bankgiro 368-2093 men det kan vi ta i början på december 😉
  Kram,
  Håkan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: