Beställ ditt ex av “Över en vinterfika” nu!

Novellantologin Över en vinterfika kommer ut i början av december, lagom till jul och är en perfekt julklapp till läsglada vänner och familjemedlemmar. 33 författare (Läs mer om oss alla i albumet på Aritons Facebook-sida) har skrivit varsin berättelse om livsförändring och jag tror att jag vågar utlova en härlig samling historier som trots ett gemensamt ämne bjuder på massor av olika perspektiv. Spännande!

Min novell heter Ryska dockor. Min tolkning av livsförändring kan du alltså läsa i den här antologin 😉 Jag signerar gärna boken och skickar den till dig. Boken är inbunden och jag skickar den till dig signerad för 200 kronor, inklusive frakt.

forfattarsammanstallning-vinterfika-2016

2 svar på “Beställ ditt ex av “Över en vinterfika” nu!”

  1. Hej Richard!
   Tack, allt är bara bra här 🙂 Med dig också?
   Vad kul att du vill köpa boken! Du kan väl mejla (hakan@hakanlindgren.com) vad du vill att jag skall skriva i den, och din address?
   Dedt går bra att betala på bankgiro 368-2093 men det kan vi ta i början på december 😉
   Kram,
   Håkan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.