• hakan@hakanlindgren.com

Recensioner “En fallen man”

Recensioner “En fallen man”


“En fallen man är en originellt inramad underhållningsroman som kombinerar klassisk pusseldeckarintrig med farsartad förväxlingskomedi och erotiska thrillerinslag. Från intrigens blytunga dramatiska fond förmår författaren utvinna såväl gott om sorglösa inslag som åtskillig spänning.”
BTJ-häftet nr 18, 2020. Lektör Kristofer Flensmarck

“Vilken superbra läsning! … Boken har en driv i språket vilket gjorde att jag kom snabbt in i handlingen och hade svårt att släppa taget. Med sina varierande korta/ långa kapitel bjuder boken på humör, familjer och relationer, vänskap, drama, en mordundersökning, svek och allvar … En nervkittlande roman som utspelar sig både “inom lyckta dörrar” och utanför dem. Jag rekommenderar varmt boken.”
Brijreads
https://www.instagram.com/p/CFd3_jXlxtn/

“Intressantast tycker jag som läsare är Oscars reflektioner och känslor där han ligger oförmögen att kommunicera med omvärlden. Det är mycket realistiskt skildrat … Toffelomdömet blir högt.”
Tofflan – the never-ending story
https://tofflandel2.wordpress.com/2020/09/21/recension-en-fallen-man/

“Jag tycker mycket om upplägget på denna psykologiska roman … Det är en riktigt spännande och annorlunda roman som jag hade svårt att lägga ifrån mig”.
Sofia, Systrarnaleosbokprat
https://www.instagram.com/p/CFZ7yMjJ_7N/

“Det är läskig tanke att ligga där och höra allt men ändå inte själv kunna förmedla sig, tycker jag. En fallen man är en komplex berättelse full av spännande ingredienser som vänskap, otrohet, prostitution och familjehemligheter och man får hänga med i svängarna när Håkan berättar sin historia. Jag har varit redaktör för boken och jag uppskattar verkligen när författaren tänker många tankar på en gång men ändå skriver med ett fantastiskt fin flyt.”
Joanna Björkqvist
http://bokcirkel.se

“Boken är verkligen intressant eftersom den på ett sätt blir en deckare (då karaktärerna vill veta vad som egentligen hände Oscar) och en psykologisk, lite annorlunda roman. Jag har inte läst något liknande innan, vilket är ett stort plus! … “En intressant och unik läsning.”
Idas Recensioner
https://idasrecensioner.se/2020/09/25/bokrecension-en-fallen-man/

%d bloggare gillar detta: