• hakan@hakanlindgren.com

Recensioner ”En fallen man”

Recensioner ”En fallen man”

”En fallen man är en originellt inramad underhållningsroman som kombinerar klassisk pusseldeckarintrig med farsartad förväxlingskomedi och erotiska thrillerinslag. Från intrigens blytunga dramatiska fond förmår författaren utvinna såväl gott om sorglösa inslag som åtskillig spänning.”
BTJ-häftet nr 18, 2020. Lektör Kristofer Flensmarck

”Vilken superbra läsning! … Boken har en driv i språket vilket gjorde att jag kom snabbt in i handlingen och hade svårt att släppa taget. Med sina varierande korta/ långa kapitel bjuder boken på humör, familjer och relationer, vänskap, drama, en mordundersökning, svek och allvar … En nervkittlande roman som utspelar sig både ”inom lyckta dörrar” och utanför dem. Jag rekommenderar varmt boken.”
Brijreads
https://www.instagram.com/p/CFd3_jXlxtn/

”Spännande, fascinerande & välskriven!”
Jennies Boklista
http://jenniesboklista.com/?p=55139

”Håkan Lindgren har förvaltat bokidén på ett riktigt skickligt sätt, och de som behöver straffas blir straffade. Men kanske inte riktigt som man som läsare har föreställt sig.”
Mina skrivna ord
https://skrivrobert.blogspot.com/2020/10/en-fallen-man.html

”Det här är en av de bästa böcker jag läst än så länge år 2020 faktiskt. … Det är en spännande och nervkittlande roman med en twist och jag älskar det! … En bok jag verkligen kan rekommendera!”
Fröken Rödlök
http://frokenrodlok.se/bokrecension-47—hakan-lindgren-37570024

”Jag gillar Lindgrens stil. Språket är vackert, karaktärerna är intressanta och har en fin dynamik. Han bjuder även på en hel del små fina dråligheter som jag uppskattar stort. De flesta av karaktärerna vi möter har sina små lik begravda, ingen eller få är genomgoda och allt är helt klart inte som det verkar. Tempot är varken långsamt eller snabbt utan precis där det bör vara – mittemellan. Det är intressant rakt igenom och jag tycker att Lindgren får till en riktigt trevlig upplösning på det hela.”
Peter Westberg
https://peterwestberg.nu/2020/11/12/recension-en-fallen-man/

”Jag skrattade, grubblade och ville veta vad som pågick samtidigt som jag absolut inte ville att boken skulle ta slut.”
Sandrasreading
https://www.instagram.com/p/CJxiwIcJxSM/

”Alltså vilken bok! Boken är lättläst, humoristisk, spännande, innehåller psykologiska tvister och samtidigt en del pusslande för att lösa mysteriet. Sträckläste hela boken och den höll stinget hela vägen. En fullpoängare med andra ord.”
Teresia Sandberg
https://www.goodreads.com/review/show/3748638999?book_show_action=true&from_review_page=1

”Den här psykologiska romanen är olidligt spännande. Den binder läsaren runt sig och det är svårt att släppa boken. Välskriven, bladvändare och lite annorlunda men på sitt sätt.”
Angelica, Annebannesbokhylla
https://www.instagram.com/p/CLydkbopaks/

”… jag kan varmt rekommendera den här boken – och jag kommer absolut läsa fler av Håkans böcker.”
#dagensboktips.se
https://dagensboktips.blog/2021/03/06/en-fallen-man-hakan-lindgren/

”Intressantast tycker jag som läsare är Oscars reflektioner och känslor där han ligger oförmögen att kommunicera med omvärlden. Det är mycket realistiskt skildrat … Toffelomdömet blir högt.”
Tofflan – the never-ending story
https://tofflandel2.wordpress.com/2020/09/21/recension-en-fallen-man/

”Den här boken är en bladvändare med en fängslande historia. Jag brukade inte läsa deckare men jag måste säga att den här boken är mycket mer än det, det finns drama, romantik och spänning. Väldigt underhållande!”
Faerthurin
https://www.instagram.com/p/CHkXiZvncwh/

Tofflan och andra omdömen finns också hos omnible.se
https://www.omnible.se/10124997891722205765

”Ni komma inte att bli besvikna. 5 av 5.”
Agnethas Boktips
https://www.instagram.com/p/CGSxKDzJ8R3/

”En ny författare för mig, men som jag hoppas kommer ut med en ny liknande bok snart.
Tyckte om handlingen, miljöerna tyckte jag var bra beskrivna, kapitlen var bra. Så kryp i soffan med en mjuk filt, en kopp te och läs denna psykologiska roman! Betyg 5/5″
Agnetha Bjuggmark
https://www.omnible.se/r/10325084872601960266

”Jag tycker mycket om upplägget på denna psykologiska roman … Det är en riktigt spännande och annorlunda roman som jag hade svårt att lägga ifrån mig”.
Sofia, Systrarnaleosbokprat
https://www.instagram.com/p/CFZ7yMjJ_7N/

”Det är läskig tanke att ligga där och höra allt men ändå inte själv kunna förmedla sig, tycker jag. En fallen man är en komplex berättelse full av spännande ingredienser som vänskap, otrohet, prostitution och familjehemligheter och man får hänga med i svängarna när Håkan berättar sin historia. Jag har varit redaktör för boken och jag uppskattar verkligen när författaren tänker många tankar på en gång men ändå skriver med ett fantastiskt fin flyt.”
Joanna Björkqvist
http://bokcirkel.se

En fallen man är svår att slita sig från … Slutligen är det en bok jag klart rekommenderar om man vill läsa en annorlunda spänningsroman.”
Elisa Matilda
https://www.elisamatilda.se/recension-en-fallen-man/

”Boken är verkligen intressant eftersom den på ett sätt blir en deckare (då karaktärerna vill veta vad som egentligen hände Oscar) och en psykologisk, lite annorlunda roman. Jag har inte läst något liknande innan, vilket är ett stort plus! … ”En intressant och unik läsning.”
Idas Recensioner
https://idasrecensioner.se/2020/09/25/bokrecension-en-fallen-man/

”Detta är en psykologisk roman som är väldigt intressant. Det är många vändningar som hela tiden förstör mina misstankar. Spänningen finns genom hela boken tillsammans med hemligheter, svartsjuka och mörka sidor.
Boken är väldigt realistiskt skildrad, vilket gör att den kryper in lite under skinnet. Betyg 4/5″
Christina ”Stina
https://www.omnible.se/r/10325068321734488467

”Jag älskar Håkans stil och sögs in i storyn redan från första sidan.”
Sandrasreading
https://www.instagram.com/p/CJK416DJr2V/

”En fallen man är spännande och intressant berättelse där man blir mer fast ju längre man kommer i boken.”
Lollos Bokhörna
https://www.instagram.com/p/CHucoNCJOSq/

”Jag gillar vanligtvis inte tegelstensromaner, men här behövs det. Intressant bok om en mardröm som man inte vill vara med om!”
Fd Ensamma Mamman
https://fdensammamamman.se/oktobers-boktips/

”Det jag gillar speciellt med Håkans texter, är att man aldrig kan räkna ut hur det slutar.”
Kaisa
https://www.instagram.com/p/CH5jWWCpvro/