• hakan@hakanlindgren.com

Recensioner ”Att raka en zebra”

Recensioner ”Att raka en zebra”

”Äntligen en berättelse om riktiga känslor mellan riktiga människor”
Andreas Lundstedt, Alcazar

”Jag gillar verkligen det här. Det här är faktiskt en av de bättre relationsromanerna jag har läst. ”Att raka en zebra” är en tankeväckande bok, både när det gäller homosexuella förhållanden som heterosexuella”
eboksevengelisterna

”Jag gillar att den lyfter att människor kan fela och relationer gå sönder. Jag gillar att den inte är så förbaskat heteronormativ, jag gillar den helt enkelt. Både underhållande, romantisk och tankeväckande läsning”
Ebbas Bokblogg

”Väldigt bra, fängslande & spännande”
Jennies Boklista

”Handlingen i denna underhållande och bitvis även småspännande relationsroman, där heteronormativa och samkönade relationer blandas friskt”
Rolli Fölsch i BTJ-häftet nr 16, 2015

”En härlig relationshistoria från Paris”
Pias Lilla Kulturblogg

”Författarens ambition att på allvar beskriva mäns homosexuella relationer är ändå lovvärd och förhållandevis ovanlig. Efterfrågad kan jag tänka mig”
Nisse Scheman/ DAST Magazine

”En galet skruvad relationsroman med en välkommen annorlunda infallsvinkel. En insyn i gay-världen och något för alla Paris-älskare”
Lars Rambe, författare

”Jag blev helt fast i boken och kunde inte släppa den. Jag såg fram emot mina amningspauser då jag kunde sätta mig och läsa visare”
Martina

”Nu har jag läst ”Att raka en zebra”. Jag älskade den! Ny typ av historia för mig, underbart språk och rolig! Du har skrivit en av de roligaste meningar jag någonsin har läst. Skrattade åt den meningen i flera dagar och visade alla i min närhet. Väntar med spänning på nästa bok!”
Sylwi La Terra

”För när det gäller hantering av svenska språket är han bra – ibland mästerlig.”
Helds HBT-nyheter

”Jag slutar inte överraskas av denna debutroman. Mitt betyg blir   ☕ ☕ ☕ ☕ av 5 möjliga!”
Annas fotnoter

”Spännande handling som hoppar mellan Paris och Goteborg. Bara titeln får ju en att vilja krypa ner under  en filt och läsa i höstrusket. Älskade bonusnovellen på slutet om den skruvade Ann-Sofi Munter.”
Kaisa Kavat