• hakan@hakanlindgren.com

Wikipedia – en milstolpe ;-)

Wikipedia – en milstolpe ;-)

Vissa (de flesta) morgnar när man vaknar upp har det inte hänt något särskilt (om man begränsar sig till sin egen lilla värld). Andra dagar möts man av mer spännande nyheter – som häromdagen … Råkade (efter en liten blänkare från en god vän) googla mitt eget namn och fann följande: ”Håkan Lindgren (författare)” – i Wikipedia!

”Håkan Lindgren, född 31 maj 1966 i Göteborg, är en svensk författare och är känd för en rad relationsromaner med anknytningar till samhällsskildrande ämnen inom HBTQ och surrogatmödraskap och romaner inom feelgood med spänningsinslag.” Och så lite fler detaljer på det, förstås. Spännande och roligt.

Och dags att prestera, med andra ord. Tur att man har en eller annan ytterligare nyhet på lut 😉 Stay tuned!

Som den insatte redan vet, har familjen och jag flyttat tillbaka till Frankrike efter två år i Stockholm. Snart är vi på plats fullt ut, efter all administration och annat som ska ordnas med, och skrivandet kan sätta igång på riktigt igen, efter några månader då det fått kliva låt sidan för annat. Det kliar i fingrarna och huvudet är fullt av idéer – älskar den känslan!

Under tiden har Spökskrivaren, the Paper Edition, gått ut i världen och L.A. Runaway får fortsatt fina recensioner 🙂

Håkan Lindgren

Efter närmare ett kvartssekel utomlands, har Håkan nu flyttat hem till Sverige med familjen. I romanen Skuggan av paradiset återvänder han till sin gamla barndomsstad Göteborg. Håkan har tidigare utkommit med romanerna Spökskrivaren (2021), En fallen man (2020), Moscow Baby (2017) och Att raka en zebra (2015), samt ett stort antal noveller.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.