• hakan@hakanlindgren.com

På Sky News …

På Sky News …

I dag har jag varit på Sky News, en av världens största nyhetsstationer. Fattar ni? Vilken grej! Äntligen skall jorden få veta vem Håkan Lindgren är och vilken fantastisk författare han är … Not! Alltså, jag var där (se bildbevis). Och så missade de chansen. Sumpade den totalt. Och jag spelade inte ens svårfångad. Tvärtom, faktiskt. De hade kunnat vara först i världen, i universum (borträknat Hoi TV, all respekt, men jag hade valt Sky News any day, faktiskt). Men jag är nu tillbaka på hotellrummet, utan att en enda filmruta förevigat mig. Suck!

Ja, ja, nu får väl CNN äran i stället. Undrar om den här hemsidan räcker för att de skall hitta rätt … Borde kanske lägga in ett kontaktformulär här?

IMG_0898

Håkan Lindgren

Efter närmare ett kvartssekel utomlands, har Håkan nu flyttat hem till Sverige med familjen. I romanen Skuggan av paradiset återvänder han till sin gamla barndomsstad Göteborg. Håkan har tidigare utkommit med romanerna Spökskrivaren (2021), En fallen man (2020), Moscow Baby (2017) och Att raka en zebra (2015), samt ett stort antal noveller.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.