• hakan@hakanlindgren.com

På Sky News …

På Sky News …

I dag har jag varit på Sky News, en av världens största nyhetsstationer. Fattar ni? Vilken grej! Äntligen skall jorden få veta vem Håkan Lindgren är och vilken fantastisk författare han är … Not! Alltså, jag var där (se bildbevis). Och så missade de chansen. Sumpade den totalt. Och jag spelade inte ens svårfångad. Tvärtom, faktiskt. De hade kunnat vara först i världen, i universum (borträknat Hoi TV, all respekt, men jag hade valt Sky News any day, faktiskt). Men jag är nu tillbaka på hotellrummet, utan att en enda filmruta förevigat mig. Suck!

Ja, ja, nu får väl CNN äran i stället. Undrar om den här hemsidan räcker för att de skall hitta rätt … Borde kanske lägga in ett kontaktformulär här?

IMG_0898

hakanlindgren.com

Håkan Lindgren flyttade till Paris för snart tjugo år sedan. Från storstaden flyttade han till en liten by i nordöstra Frankrike, men kan inte hålla sig ifrån pulsen i huvudstaden emellanåt. Båda miljöer liksom den svenska hemstaden Göteborg inspirerar ständigt till nya skriverier. Håkan har skrivit låttexter, noveller och romaner. För många år sedan fanns också tid att teckna och att fotografera. Med ett litet barn hemma verkar dock tiden inte räcka till ...

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: