• hakan@hakanlindgren.com

En fallen man har äntligen sin boktrailer

En fallen man har äntligen sin boktrailer


Egentligen har boktrailern för En fallen man funnits ett tag, närmaste bestämt sedan strax innan bokrean, men att försöka konkurrera med en av årets händelser i bokbranschen kändes som dömt att misslyckas …

Nu är rean över och jag är stolt över de två trailers, en kortare och en längre, som Formidaniel hjälpt mig med. Stort tack, Daniel!

Som Daniel sammanfattar, fick han följande uppdrag:

”Boktrailer med tydlig grafisk manér till författaren Håkan Lindgren och hans tredje bok En Fallen Man. Rafflande spänning i en berättelse om kärlek och svek.

Ambitionen och uppdraget var att hitta ett sätt att förmedla romanens känsla och knyta an grafisk till den stilrena utsidan. Samtidigt, förstås, locka blicken till sig på ett bra sätt i sociala medier.”

Danial har lyckats utmärkt, jag är otroligt nöjd med resultatet. Först den kortare versionen, med referens till tidigare böcker

Och den längre, med fokus enbart på En fallen man. Enjoy!

Håkan Lindgren

Håkan Lindgren föddes i Göteborg men har sedan slutet på 90-talet bott i Frankrike. Trots drömmar om att bli inredningsarkitekt hamnade Håkan i finansbranschen och arbetar nu i Luxemburg. Starten på hans skrivande kom när en vän som var sångerska bad honom skriva några låttexter. Detta ledde in honom på novellskrivandet och 2015 kom romanen Att raka en zebra. Denna följdes år 2017 upp med Moscow Baby, en romantiserad skildring av hur han och maken fick sin dotter med hjälp av en surrogatmamma i Ryssland. Håkans senaste roman En fallen man utspelar sig i Sverige och den gamla hemstaden Göteborg, men en french touch har ändå lyckats smyga sig in.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: