• hakan@hakanlindgren.com

En fallen man har äntligen sin boktrailer

En fallen man har äntligen sin boktrailer

Egentligen har boktrailern för En fallen man funnits ett tag, närmaste bestämt sedan strax innan bokrean, men att försöka konkurrera med en av årets händelser i bokbranschen kändes som dömt att misslyckas …

Nu är rean över och jag är stolt över de två trailers, en kortare och en längre, som Formidaniel hjälpt mig med. Stort tack, Daniel!

Som Daniel sammanfattar, fick han följande uppdrag:

”Boktrailer med tydlig grafisk manér till författaren Håkan Lindgren och hans tredje bok En Fallen Man. Rafflande spänning i en berättelse om kärlek och svek.

Ambitionen och uppdraget var att hitta ett sätt att förmedla romanens känsla och knyta an grafisk till den stilrena utsidan. Samtidigt, förstås, locka blicken till sig på ett bra sätt i sociala medier.”

Danial har lyckats utmärkt, jag är otroligt nöjd med resultatet. Först den kortare versionen, med referens till tidigare böcker

Och den längre, med fokus enbart på En fallen man. Enjoy!

Håkan Lindgren

Efter närmare ett kvartssekel utomlands, har Håkan nu flyttat hem till Sverige med familjen. I romanen Skuggan av paradiset återvänder han till sin gamla barndomsstad Göteborg. Håkan har tidigare utkommit med romanerna Spökskrivaren (2021), En fallen man (2020), Moscow Baby (2017) och Att raka en zebra (2015), samt ett stort antal noveller.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.