• hakan@hakanlindgren.com

Vinn ett signerat ex av ”Att raka en zebra”

Vinn ett signerat ex av ”Att raka en zebra”

För att fira min nya hemsida lottar jag ut 3 signerade exemplar av Att raka en zebra. För att vinna en ”zebra” skulle jag vilja att du delar det här inlägget bland dina vänner och gärna kommer med glada tillrop om vad som är bra på hemsidan, och också vad som kan förbättras.

Vinnarna meddelas 31 januari.

Trevlig helg!

 

Håkan Lindgren

Efter närmare ett kvartssekel utomlands, har Håkan nu flyttat hem till Sverige med familjen. I romanen Skuggan av paradiset återvänder han till sin gamla barndomsstad Göteborg. Håkan har tidigare utkommit med romanerna Spökskrivaren (2021), En fallen man (2020), Moscow Baby (2017) och Att raka en zebra (2015), samt ett stort antal noveller.

5 comments so far

MariePosted on11:09 f m - jan 16, 2016

Snygg sida, tänk att det är så roligt att slipa på sin image 😉 Vi entreprenörer får slå följe och lära av varandra! Allt gott Håkan önskar jag <3

chrisse billerPosted on12:53 e m - jan 16, 2016

Gillat och Delat. En bok jag gärna vill vinna! Jag älskar att upptäcka nya författare.. Har läst flera relationsböcker nu det sista och upptäckt något som jag gillar. Vill gärna vinna. Vet inte om det är här eller på hemsidan jag ska tävla så jag skriver på båda ”för säkerhets skull”.. Hemsidan verkar bra. Jag hittade snabbt det jag skulle..

hakanlindgren.comPosted on5:49 f m - feb 2, 2016

And the winners are … Elisabet Andersson, Stick Liza och Marie Berlin Martinsson. Grattis 😉 Skicka mig ett meddelande med er adress och förstås till vem boken skall signeras.

Det går bra att skriva till hakan@hakanlindgren.com.

Trevlig fortsatt vecka! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.