Vinn ett signerat ex av “Att raka en zebra”

För att fira min nya hemsida lottar jag ut 3 signerade exemplar av Att raka en zebra. För att vinna en “zebra” skulle jag vilja att du delar det här inlägget bland dina vänner och gärna kommer med glada tillrop om vad som är bra på hemsidan, och också vad som kan förbättras.

Vinnarna meddelas 31 januari.

Trevlig helg!

 

5 svar på “Vinn ett signerat ex av “Att raka en zebra””

  1. Snygg sida, tänk att det är så roligt att slipa på sin image 😉 Vi entreprenörer får slå följe och lära av varandra! Allt gott Håkan önskar jag <3

  2. Gillat och Delat. En bok jag gärna vill vinna! Jag älskar att upptäcka nya författare.. Har läst flera relationsböcker nu det sista och upptäckt något som jag gillar. Vill gärna vinna. Vet inte om det är här eller på hemsidan jag ska tävla så jag skriver på båda “för säkerhets skull”.. Hemsidan verkar bra. Jag hittade snabbt det jag skulle..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.