• hakan@hakanlindgren.com

Första svenska samkönade utlandsadoptionen

Första svenska samkönade utlandsadoptionen

Vad du med på den? På ”svensk utlandsadoption”, alltså? Att adoptera har för två killar varit tillåtet i många år i Sverige. Ändå har inget land, hur många föräldralösa barn det än finns och hur många av dem som bor på gatan, insett att kärleken hos ett homosexuellt par är att föredra framför det livet, än mindre att den kärleken är lika fin som den hos ett heterosexuellt par.

Nu har Saymom en koppling till Brasilien där adoptionen just blivit godkänd, men det måste vara ett stort steg i rätt riktning. Läs hela artikeln på länken nedan.

Jacob och Saymon gör historisk adoption

760

Grattis Jacob och Saymom! Jag är så glad för er skull 🙂

Håkan Lindgren

Efter närmare ett kvartssekel utomlands, har Håkan nu flyttat hem till Sverige med familjen. I romanen Skuggan av paradiset återvänder han till sin gamla barndomsstad Göteborg. Håkan har tidigare utkommit med romanerna Spökskrivaren (2021), En fallen man (2020), Moscow Baby (2017) och Att raka en zebra (2015), samt ett stort antal noveller.

2 comments so far

Jacob NevesPosted on7:08 e m - jan 20, 2016

Tack för att du ville uppmärksamma detta!

Varje hälsningar
Jacob & Saymom

    hakanlindgren.comPosted on9:25 e m - jan 20, 2016

    Hej Jacob och Saymom,

    Vad roligt att ni såg det! Jag är så glad för er skull. Själva fick vi barn genom surrogatmamma i Ryssland, men det är ju resultatet som räknas och som är värt all väntan 😉

    Allt gott,
    Håkan

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.