Kategorier
Uncategorized

På Sky News …

I dag har jag varit på Sky News, en av världens största nyhetsstationer. Fattar ni? Vilken grej! Äntligen skall jorden få veta vem Håkan Lindgren är och vilken fantastisk författare han är … Not! Alltså, jag var där (se bildbevis). Och så missade de chansen. Sumpade den totalt. Och jag spelade inte ens svårfångad. Tvärtom, faktiskt. De hade kunnat vara först i världen, i universum (borträknat Hoi TV, all respekt, men jag hade valt Sky News any day, faktiskt). Men jag är nu tillbaka på hotellrummet, utan att en enda filmruta förevigat mig. Suck!

Ja, ja, nu får väl CNN äran i stället. Undrar om den här hemsidan räcker för att de skall hitta rätt … Borde kanske lägga in ett kontaktformulär här?

Av Håkan Lindgren

Håkan Lindgren föddes i Göteborg men har sedan slutet på 90-talet bott i Frankrike. Trots drömmar om att bli inredningsarkitekt hamnade Håkan i finansbranschen och arbetar nu i Luxemburg. Starten på hans skrivande kom när en vän som var sångerska bad honom skriva några låttexter. Detta ledde in honom på novellskrivandet och 2015 kom romanen Att raka en zebra. Denna följdes år 2017 upp med Moscow Baby, en romantiserad skildring av hur han och maken fick sin dotter med hjälp av en surrogatmamma i Ryssland. Håkans senaste roman En fallen man utspelar sig i Sverige och den gamla hemstaden Göteborg, men en french touch har ändå lyckats smyga sig in.

Kommentera Avbryt svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Exit mobile version